Body LED


LED T.H.E.S BODY SYSTEM & SLIM DRONE TECHNOLÓGIA

A dermokozmetikai kezelések élvonalát képviselő testkezelő szalonprogram.

A Skeyndor legújabb, világújdonságot jelentő fejlesztése két pilléren nyugszik: slim drone technológiát alkalmazó photoaktív hatóanyagok, melyek hatását új szintre emeli a vörös LED fényt, thermostimulációt és izomstimulációt ötvöző készülék. Hatása már az első kezelés után látható és érezhető.

Hogyan hat a kezelés?

A vörös LED fény önmagában intenzív regeneráló hatású a bőrre, de ezt a photorejuvenáló hatást megsokszorozza (3-10 szeres) a természetes oligoszacharidokat tartalmazó hatóanyag. Pár kezelés után a bőr visszanyeri az UV sugárzás és egészségtelen életmód következtében elveszített rugalmasságát.  A vörös LED fény 1-6mm mélyen képes behatolni a bőrbe, sugártartománya 620-625nm, legfőbb hatása a sejtregeneráció.

Thermostimuláció

A hő hatására felgyorsul a sejtanyagcsere, a zsírbontás és a keringés. A hő ellazító hatása segít, hogy a vendég jobban tolerálja az izonstimulációt és a bőr átjárhatósága/felszívó képessége is fokozódik.

Izomstimuláció

A simaizmokban növeli a vérkeringést és az izomszövet rugalmasságát, a harántcsíkolt izmokat erősíti (az összehúzódás és ellazulás intenzitása nő) ). A vegetatív idegrendszerre gyakorolt hatásaként fokozódik a zsírbontás.

A készülékkel végzett kezeléshez három féle testkezelési csomag választható, vagy ezek kombinációjából alakítható ki a vendég személyre szabott programja.

Mi az a sliming drone és milyen hatóanyagokat szállít?

A kozmetikai drón technológia egy szabadalmaztatott hatóanyagbeviteli rendszer. Természetes polymer gömböcskék képesek a bőr mélyebb rétegeibe bejutni és ún. ligandumokkal sejtspecifkusan a megfelelő receptrokhoz kötődni. Ezután a gömböcskében szállított hatóanyagot a sejtbe juttatja.

A kezelés előtt felmérjük a vendég igényeit, bőre állapotát és meghatározzuk, hogy mely hatóanyag komplex lesz számára a leghatásosabb. A tartós és látványos eredményhez 6-12 alkalom (2/hét) szükséges a bőr állapotától függően.

  1. Az ágyat terítsük le thermo film lepedővel. A vendég öltözzön át egyszer használatos fehérnemübe, készítsünk ki neki köntöst és papucsot. Ékszereit vegye le.
  2.  A bőr előkészítése: A  vendég hason fekszik. Dermapeel gélt habosítson fel egy tálkában egy körkefe segítségével, majd masszírozó mozdulatokkal vigye fel a habot a kezelendő felületre (lábak, combok, csípő és has), majd vizes mosdókesztyűvel távolítsa el. Majd forduljon a vendég hanyatfekvésbe és ismételje meg a lemosást a test elülső felületén is.
  1. Kezdje meg felvinni a LEDT.H.E.S. ORANGE PEEL SKIN / DRAINING / FIRMING – SMOOTHING hatóanyag koncentrátumot és pumpáló mozdulatokkal masszírozza be. Ha a vendég behajlítja a térdét és átlósan fordul, akkor ebben a pozícióban a teljes kezelendő felületre fel tudjuk vinni a koncentrátumot.
  2. Vigyen fel kevés alkoholmentes kontact zselét a készülék kezelő pántjaira, csatlakoztassa a megfelelő vezetékeket. A LED thermostimulációs és fényterápiás kábelek a pánt középső részén, az elektrostimulációs vezetékek a pántok szélein találhatók.
  3. A kezelő pántok rugalmasak és a megfelelő hatékonysághoz teljes felületen érintkezniük kell a kezelendő felülettel.
  4. Válassza ki az adott vendég számára ideális programot a készüléken. 10 előre beállított programból választhat, vagy akár kezelésenként egyéni beállítást is alkalmazhat.

A kezelés végeztével vegyük le a pántokat és töröljük el a vendégről a kontakt zselé maradékát, majd zárjuk a kezelést a Body Remodelling Double Drone Gel-Cream bemasszírozásával.  Ez az otthoni ápolásra kifejlesztett gél-krém világújdonságként dupla drón (azaz Firming és Anti-Cellulit drone) technológás hatóanyagbeviteli rendszerrel képes csökkenteni a cellulitot, a testtömeget és közben feszesíteni a bőrt.