MIKRODERMABRÁZIÓA REVIDERM Medical Beauty, Németország piacvezető márkája méltán nyerte el a magyar kozmetikusok, kozmetológusok, bőrgyógyászok bizalmát.

A REVIDERM SkinPeeler készülék nyolcadszorra nyerte el a Beauty Forum Vezető Professzionális Szépségipari díját.

Ezzel újabb megerősítést nyerve a REVIDERM eszközeinek minőségére, a REVIDERM SYSTEM sikerére.

A bőr lenyűgöző bonyolultsága ihlette a REVIDERM kutatási eredményeit.

1986 óta a REVIDERM kombinálja a modern dermatológiai eredményeket, az aktív hatóanyag kutatások innovációjával.

A sebgyógyulás jelenségeinek és a bőr természetes regenerációs folyamatainak hasonlósága vezetett az új metódusokhoz. A nyers gyógyszerészeti összetevők alapvető ismerete és azok tapasztalatai eredményezték a kozmetikai kezelésekben való használatukat.

A bőr az emberi test legnagyobb élő organizmusa. Az öregedés, a károsító környezeti hatások, továbbá az egyéni jellemzők negatív hatást gyakorolnak bőrünkre.

A manapság létező leghatékonyabb eljárás az említett negatív hatások ellen kombinálja a gépek által elérhető, magas színvonalú technikai megoldásokat, a kozmetikai ipar legújabb kutatásaival. Így Ön is élvezheti a REVIDERM gépek által nyújtott csúcstechnológiát.

A mikrodermabrázió sikeresen alkalmazható:

- ráncosodás

- bőrsorvadás

- elszarusodási zavarok

- pigment foltok

- öregedési foltok

- akne betegség

- bármilyen eredetű és típusú heg

- fénykárosodás

- stria

- cellulit

A REVIDERM erejét a páratlan mikrodermabráziós rendszernek köszönheti, amely a kozmetika legégetőbb problémáira ad valóban hatékony megoldást.

A felső hámréteg eltávolítása az alapi sejtréteg osztódását, megújulását eredményezi.

A REVIDERM rendszer a bőr-aktív és bőr-azonos anyagok bejuttatását elsősorban az ellenőrzött mikrodermabrázióval fokozza.

A REVIDERM SkinPeeler készülékkel koridon kristályok áramló sugarával kíméletesen eltávolítjuk a felső hámréteget. A felső hámréteg célzott eltávolítása az alapi sejtréteg fokozott osztódását, megújulását eredményezi. Ezek a hámsejtek több élő sejtréteget képeznek, és lépésről lépésre pótolják a károsodott területeket. Klinikai tanulmányok igazolják az epidermális megújulási arány serkentését, a hám és a bőr alatti kötőszövet vastagságának növekedését, a mikro keringés fokozódását, a kozmetikai anyagok felvételének jelentős növekedését.