SKINTELLIGENCE ARCKEZELÉSEK


REVIDERM skintelligence - rendkívül hatékony anti-aging bőrápolás

Fedezze fel a nagyon hatékony anti-aging ellátást!

Ezek a kifinomult anti-aging kozmetikumok tudományosan bizonyított összetevőkből készülnek.

Függetlenül attól, hogy Önnek száraz, érzékeny, zsíros vagy irritált a bőre, a REVIDERM termékcsalád garantálja, hogy tökéletesen meg fog felelni igényeinek.

Kiváló eredmények érhetőek el például a következő bőr-azonos, aktív összetevőkkel, melyeket bőr nagyon jól tolerál.

C-vitamin erősíti a kötőszövetet és aktiválja a saját kollagén termelését. Védi a bőrt az oxidatív stressz okozta UV és ózon sugárzástól.

Q10 újra energetizálja a sejteket, védi a bőrt a szabad gyökök ellen.

hialuronsav mélyen pótolja a bőr nedvességtartalmának tartalékait, lágyító, simító hatással bír a durva stresszes bőröknél.

Az enzimek rugalmassá teszik a bőr kollagén rostjait. A fiatal bőr elérése érdekében, továbbá fényes tiszta arcszínt és finom apró pórusokat eredményez.

A REVIDERM SKINTELLIGENCE termékek pontosan ott működnek, ahol a legjobb eredményeket lehet elérni, az új sejteket alkotó bazális rétegében a bőrnek.

Lassítják az öregedési folyamatokat, serkentik a bőr regenerációját, növelik annak rugalmasságát.

Az eredmény egy friss, láthatóan egészségesebb és rugalmasabb bőr.

A moduláris DERMOCISMETIC rendszer intelligensen ápolja a bőrt!

A REVIDERM SKINTELLIGENCE rendszer biztosítja a megfelelő mennyiségű, koncentrált anti-aging hatóanyagokat a bőr számára.

A több mint 50 termék kiválasztásánál segítséget nyújtanak a REVIDERM Medical Beauty Szalonokban, ahol pontosan az Ön számára, személyre szabottan bőrápolási tervet készítenek.

Fedezze fel a személyre szabott, tökéletesen összeállított anti-aging bőrápolás előnyeit!

REVIDERM Classic

A REVIDERM Classic kezelés aktiválja az érett, fáradt bőrt.

Tapasztalható általa hogy, a dermo-cosmetic termékek legtisztább formában, önmagukban is mire képesek.

Ajánlott minden bőrtípusra.

Kezelési idő: 75 perc

19.500,-

REVIDERM pH Management

Ez a rövid, hidratáló kezelés, multifunkciós regeneráló hatású. Tökéletes a szürke, inaktív, sápadt bőr kezelésére, valamint a szeborreára. Egy olajmentes, savas masszázzsal stabilizálja a bőr pH értékét. A kezelés aktiválja, újra hidratálja és vitalizálja a bőrt.

kezelési idő: 30 perc

12.000,-

REVIDERM Super Peel

Kezelés, melynél a hangsúly a mikrodermabrázión van.

Eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, így a friss bőr új sejteket épít, melynek hatására egy energia push-up alakul ki.

 kezelési idő: 45 perc

15.000,-

REVIDERM Cell Regeneration

Mikrodermabrázióval egybekötött kezelés az igényes bőr stimulálására.

Az alkalmazott ápoló termékek jobban behatolnak a bőr belsejébe, mely a bőr állapotától függően egyénileg összeállított.

kezelési idő: 120 perc

18.200,-

REVIDERM Cell Regeneration + Hydrolage

A mikrodermabráziós kezelés Hydrolage-al stimulálja és újjáéleszti a bőrt. A Hydrolage feltölti a bőrben lévő nedvességraktárakat. A kezelés hatása már az első alkalommal, szemmel látható.

kezelési idő: 140 perc

23.500,-

REVIDERM Manager Treatment

Egy kezelés azoknak, akik azonnali, intenzív hatást szeretnének.

Kiváló minőségű alapanyagok használatával a jobb vérkeringési folyamatokért és a

REVIDERM Hydrolag-al a sejtaktivitás stimulálásáért.

kezelési idő: 120 perc

37.300,-

REVIDERM Rebalance Hydro Impact

Bőrnyugtató kezelés, intenzív hidratálással azonnal és hosszú távon. Újra egyensúlyba hozza az arcbőrt - az egyenletes, nyugodt arcbőrért. A méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően visszanyeri a bársonyos simaságát az érzékeny, irritált és durva arcbőr.

kezelési idő: 90 perc

24.500,-

REVIDERM pH Management - global skin renewing

A kezelés idős bőrre ideális (napkárosodott, rugalmatlan, látható ráncok, nem aktív bőr, hiperkeratózis), kitágult pórusok, dohányos bőr, illetve ha használja a pH Manager Forte és pH Manager Forte Plus termékeket. A mikrodermabrázió és az olajmentes savas masszázs kombinálása javítja a stratum corneum regenerálódását és pH értékét, mialatt optimalizálja a kötőszövet rugalmasságát. A bőr intenzív hidratálást és regenerációs impulzust kap. Aktiválja a bőrfunkciókat, miközben stimulálja a sejtosztódást.

kezelési idő: 80 perc

31.000,-

REVIDERM Pure Skin Professional

A mikrodermabrázióval végzett kezelés szabályozza a seborrheás bőrt egy tisztább arcszínért. A kezelés szintén ideális aknés bőrre. A mélytisztítás és a méregtelenítés aktiválása után a faggyú szint gyengéden szabályozott lesz hosszú távon. A pórusok mérete csökken és a gyulladáscsökkentő hatóanyagok simábbá teszik a bőrt. A tökéletes kezelés fenntartja a bőr feszességét, miközben megvéd a szennyeződésektől és az olajos bőrfelszíntől.

kezelési idő: 100 perc

24.700,-

REVIDERM Triple Peel

A kezelés 3 peeling módszert kombinál a szinergia hatás használatával a bőr regenerálásáért:

 Enzym peeling: A biológiai peeling előkészíti a bőr szarurétegét a további kezelésekre.

Intenzív mikrodermabrázió: A mechanikai peeling követi a bőr intenzív megújulásáért. Fokozza a kontrollált peelinget azokon a területeken, ahol intenzív regeneráció és javulás szükséges.

 AHA Peeling Lotin: A kémiai peeling a bőr mélyebb rétegeiben hat a kis molekulájú glikolsavnak köszönhetően és javítja a bőr újjáépítését.

Ajánlás: Ez a kezelés lehet önálló kezelés, vagy kúra rész is. Kúra esetén alkalmazza 4 héten keresztül 1 alkalmommal.

kezelési idő: 40 perc

12.800,-

REVIDERM PCA Peel Classic

PCA Peeling 28% az egyetlen peeling kezelés Európában amelyet a bőr regenerálódása érdekében specifikusan semlegesítünk egy speciális maszkkal. A maszk tartalmaz gyümölcssav kombinációt (AHA), amely megszabadítja a a bőrt a keratinizációtól, miközben stimulálja a proliferációt a bazális sejtekben és világosítja a bőrt. A szinergia egy modern peeling formula és egy barrier erősítő, semlegesítő maszk, amely garantálja a maximális kényelmet és az optimális toleranciát. Ideális rugalmatlanságra, elszíneződésre, seborrhea-ra, enyhe hegekre és rosacea-ra. 

A PCA Peel Classic kezelés utáni első 3 napban az otthoni ápolás alacsony lipid tartalmú, gyümölcssav mentes és esszenciális-olajmentes termékekből álljon!

Kúra:
- 4-6 alkalom PCA Peel Classic 14 napos időközökkel vagy
- 4-6 alkalom PCA Peel Classic váltakozó heti rendszereséggel a REVIDERM Cell Regeneration + Hydrolage-al.

kezelési idő: 45 perc

11.000,-

REVIDERM PCA Peel Intense

A kezelés elsősorban a szeruréteg felesleges keratinizációjának intenzív eltávolításásra irányul. A mikrodermabrasion és PCA Peel 28% kombinációja azt jelenti, hogy a bőr kezd finomabbá válni már az első kezelés után. Utána a szennyeződések minden formáját azonnal könyebb lesz eltávolítani. Ideális fénykárosodott bőrre, hegekre és tisztátalan bőrre, beleértve a pattanásokat, a természetes bőrfunkciók intenzív balanszírozásával. 

A PCA Peel Classic kezelés utáni első 3 napban az otthoni ápolás alacsony lipid tartalmú, gyümölcssav mentes és esszenciális-olajmentes termékekből álljon!

Kúra:
- 4-6 alkalommal a REVIDERM PCA Peel Classic-al váltakozva heti rendszerességgel, vagy 
- 4-6 alkalom a REVIDERM Cell Regeneration + Hydrolage-al váltakozva, heti rendszerességgel
Egyetlen kezelés:
A REVIDERM PCA Peel Intense kezeléssel, már egy alkalommal is kiemelkedő eredményeket lehet elérni.

kezelési idő: 60 perc 

16.500,-

REVIDERM Controlled Whitening Intensive

Intenzív REVIDERM Controlled Whitening speciális kezelés a pigmentációs foltok világosítására. A gyógyító kezelés 12 hétig tart, váltakozó heti rendszerességgel a REVIDERM Controlled Whitening Aftercare-el.

kezelési idő: 60 perc

19.500,-

REVIDERM Controlled Whitening Aftercare

Intenzív REVIDERM Controlled Whitening Aftercare speciális kezelés a pigmentációs foltok világosítására. A gyógyító kezelés 12 hétig tart, váltakozó heti rendszerességgel a REVIDERM Contorlled Whitening kezeléssel.

kezelési idő: 75 perc

21.500,-

REVIDERM Anti-Age Pprofessional

A REVIDERM Anti-Age Professional kiemelkedően hatékony a bőr öregedési folyamatainak megelőzésében. A kezelés sikere a speciális anti-age kezelés kombinálása, otthoni ápoló termékek használatával. 
Optimális kiegészítő kezelés:
REVIDERM Eye Care

kezelési idő: 120 perc

22.000,-

REVIDERM Anti-Age Vitamin C Power

A REVIDERM Anti-Age Vitamin C Power kiemelkedő hatású az öregedési folyamatok megelőzésében. A Vitamin C aktivalizálja a kollagén szintézist, javítja a kollagén szerkezetet és az antioxidációs folyamatok kialakulását a bőrben. Az Anti-Age Vitamin C Power minimalizálja a fáradt bőr megjelenését és javítja a friss, fiatalos bőrkinézetet. Ez a kezelés a dekoltázst is tartalmazza.

kezelési idő: 85 perc

23.700,-

REVIDERM Argi-Syn Treatment

A kezelés kombinálja az anti-aging peptidek maximális dózisát, mint egy kiemelkedően hatékony kezelés a fiatalos, kipihent és friss megjelenésért. Az injekciók hatékony alternatívája lehet! Az arcvonalak kisimulnak, az idősödés okozta ráncok csökkennek. Ideális fénykárosodott, barrier károsodott, száraz és idős bőrre.
Opcionális kiegészítő kezelés:
Neck & Décolletés Care

kezelési idő: 90 perc

29.500,-

REVIDERM Oxigen III. Step

A REVIDERM Oxygen III-Step egy speciális kezelés a bőrsejtek oxigénmegkötő képességének növelésére. Ez optimális sejtanyagcseréhez vezet. Közömbösíti a szabad gyököket, amelyek elpusztítják a sejtmembránokat. A bőr puhává, rózsaszínűvé és simává válik, fiatalos megjelenéssel. Ideális idős, fénykárosodott, dohányos és igénybevett bőrre.
Ideális esetben olyan bőrön végezzük, amelyen már a REVIDERM termékeket használják.
A kezelés alatt a bőr enyhén meleggé válik. Ez a bőrben a megnövekedett sejtaktivitás jele. A megnövelt sejtaktivitás ami a pirosságot és  melegséget okozza, néhány óráig fenn állhat! Emiatt a kezelést legjobb délután vagy este végezni, így a pirosság másnapra eltűnik. 
Ellenjavallatok:
- Allergia mandula savra, vagy olajra
- Neurodermitis
- Psoriasis
- Aktív ekcéma
- Gyulladt bőr
- Couperose
- Rosacea
- Aktív herpesz

kezelési idő: 90 perc

26.500,-

REVIDERM Wellness Lift

Kezelés mely ápolja a bőrt és a lelket. A hiperkeratózis intenzív eltávolítása a REVIDERM Skin Peeler-el. A mandulaolaj a kiváló minőségű aktív hatóanyagokkal táplálja és megnyugtatja a bőrt. Stimulálja a bőrfunkciót és a bőr felépítő védelmét. Ideális hidegebb hónapokban.
Opcionális kiegészítő kezelés: 
Neck & Décolleté Care

Kezelési idő: 90 perc

29.000,-

REVIDERM PCA Power Lift

Kezelés a sejtanyagcsere intenzív aktivitásával, valamint a bőr feszesítésésvel kisimítja a ráncokat. Fáradt, inaktív bőr kezelésésre. kizárólag olyan bőrre, amely hozzászokott a REVIDERM termékekhez! 
A REVIDERM javasol egy utókezelést a szalonban, 8 nappal a mikrodermabrázió használata után. A REVIDERM Cell Regeneration + Hydrolage a tökéletes választás.
A PCA Peel Classic kezelés utáni első 3 napban az otthoni ápolás alacsony lipid tartalmú, gyümölcssav mentes és esszenciális-olajmentes termékekből álljon!

ketelési idő: 90 perc

29.500,-