TŰS MEZOTERÁPIA


A REVIDERM KIPRÓBÁLT ÉS TESZTELT TECHNIKÁBÓL CSINÁLT TRENDET

Orvoskozmetológiai cégként hiszünk abban, hogy a szépség kulcsa a bőr megértésében rejlik. 30 éve szenvedélyesen törekszünk ennek a célnak az elérésére, hogy Önök kényelmesebben érezzék magukat a bőrükben: frissnek, sugárzónak, selymesnek, feszesnek, fiatalnak.

Számtalan fejlesztés sikere után a REVIDERM SkinNeedler egy lépéssel közelebb visz minket ahhoz, hogy hatékonyan tüntessük el az öregedés jeleit.

Ez a FORRADALMIAN ÚJ, EGYEDI ANTI-AGING ELJÁRÁS a bőr öngyógyító mechanizmusait használja a fiatalító hatás eléréséért.

" AHOL A KRÉMEK HATÁSA MÁR ELÉRTE A HATÁRAIT, DE EGY MŰTÉT MÉG TÚL NAGY LÉPÉS! "

A facelifttel összehasonlítva ez a kezelés minimálisan invazív.

A bőrgyógyászok évtizedek óta sikerrel alkalmazzák - most elérhetővé vált az Ön REVIDERM szépségszalonjában is. Egy apró, forradalmi különbséggel: a teljesen új tűelrendezéssel - 10 TŰ EGY SORBAN - egy erős motorral kombinálva, a kezeléseket precízebbé és hatékonyabbá teszi.

Nézze meg Ön is, hogyan eredményez a kezelés hosszútávú hatást és feszes, fiatalos megjelenést.

 FESZESEBB, FRISSEBB, RAGYOGÓBB

A MICRO NEEDLING KÜLÖNLEGES HATÁSA AZ ÖN BŐRÉN

A GYÖNYÖRŰ BŐR TITKA

A fő kötőszövet a legfontosabb faktor az egészséges, feszes bőrnél. A bőr feszessége főként a bőr saját proteinjeiből - kollagéntől és elasztintól függ, illetve a test saját hidratáló molekulájától, a hialuronsavtól.

MIÉRT VESZÍTI EL A BŐR A SZÉPSÉGÉT?

Az öregedés valamint az egyéb hatások, mint a dohányzás, a nap és a rossz táplálkozás mind hozzájárulnak a bőr romlásához. Kevesebb új sejt ternelődik, a keringés lassul, a bőr folyamatai lelassulnak és a bőr természetes regenerációs képességei ritkábban indulnak be.

HOGYAN KELTSÜK ÚJ ÉLETRE A BŐRT?

A micro-needling erejével felélesztjük az új sejtek energiáit - ez napjaink egyik leghatékonyabb anti-aging kezelése. Tudományosan bizonyított képessége az új kollagén és elasztin termelése, illetve megnöveli a hialuronsav szintjét a bőrben. Olyan látható eredményekkel, mint korábban még soha.

A MICRO-NEEDLING ELŐNYEI MÁS KEZELÉSI METÓDUSOKKAL SZEMBEN:

A micro-needling különlegessége, hogy nem roncsolja a bőrszövetet vagy a sejteket, csak minimális, célzott sérülést okoz. Ez indítja be a rövid regenerációs fázist és zárja ki az olyan ismert rizikókat, mint a hyperpigmentáció, vagy a hegesedés.

IDŐS BŐR - KEZELÉS / HATÁSMECHANIZMUS

KEZELÉS ELŐTT

30 éves kortól, a bőr csak 40 naponként regenerálja magát. A ráncok mélyebbekké válnak és a kötőszövet megereszkedik.

KEZELÉS ALATT

Pontszerű mikrosérülések serkentik a szervezet öngyógyító erőit, hogy alakítsa át a bőrszövetet.

KEZELÉS UTÁN

 Kollagén-, elasztin- és hialuronsavképződés. A keringés fokozódik, a bőrszövet feszes és sima.

PRECÍZEBB, GYENGÉDEBB, KIFINOMULTABB

A HELYES MÓDSZER A BŐRÉNEK

Egy évtizeddel ezelőtt a benfentesek a micro-needlinget tartották a BŐRFIATALÍTÁS TITKÁNAK, mely hatékonyan kezeli az esztétikai bőrproblémákat.Van néhány micro-needling eszköz - melyek mutatnak eredményeket - de mindegyiknek komoly hátrányai vannak. A REVIDERM kiküszöbölte ezeket a hátrányokat a legmodernebb technológia segítségével.

ROLLER:

HÁTRÁNYA: a tűk ferdén is behatolnak a bőrbe, megakadnak, tépnek, ami nem várt fájdalomhoz, szövetsérüléshez vezet.

MEZOPEN:

Hátránya: a körben elhelyezett tűk eredményezik a "fakír hatást" - a bőr ellenállása csökkenti a behatolási mélységet.

REVIDERM SkinNedler:

Az apró különbség: 10 tű egymás mellett biztosítja a kíméletes bánásmódot, a precíz szúrást és a maximális hatékonyságot.

AJÁNLOTT KEZELÉSI CIKLUS:

Látható, azonnali eredmény már egy kezelés után is.

Azonban egy KEZELÉSSOROZATNAK intenzív, tartós eredményekkel kell végződnie.. A bőrrétegek hosszan tartó termelődéséhez és megújításához szükséges egy teljes kezeléssorozat. A hosszan tartó hatásnak idő kell, hogy megfelelően kialakuljon.

 AZONNAI HATÁSOK:

JELENTŐS JAVULÁS MÁR AZ ELSŐ KEZELÉS UTÁN.

- A bőr láthatóan feszesebb és simább

- az arcbőr feszesebb és ragyogóbb

- az arcbőr egyenletesebb

- sokkal komfortosabbnak érzi bőrét

- a ráncok csökkennek, eltűnnek

HOSSZÚTÁVÚ HATÁSOK:

LÁTHATÓ EREDMÉNYEK EGY 6 ALKALMAS KEZELÉSSOROZAT UTÁN

- az epidermisz épül, vastagszik

- javul a hidratáltság

- megszűnnek a szerkezetileg károsodott területek

- megújult kollagénrostok

KONCENTRÁLTABB, CÉLZOTTABB, HATÁSOSABB

MEGFELELŐ AKTÍV ÖSSZETEVŐK

A bizalom erősödik a bőr ellenőrzésével. Ezért minden SkinNeedler kezelésnél csak olyan összetevőket használunk, ami alkalmazkodik az Ön bőréhez, így Ön teljesen nyugodt lehet. Annak igazolására, hogy ez nem csak egy ígéret, megkaptuk azt a biztonsági pecsétet, ami igazolja, hogy a formuláink a micro-needling során biztonsággal alkalmazhatóak. Ez teszi a kezeléseket az aktív formulák segítségével különlegessé. Minden formula tartalmaz KONCENTRÁLT, ÉRTÉKES FŐ ÖSSZETEVŐKET, amik különösen jól felszívódnak a bőrbe és ott kifejtik a teljes hatásukat. A Contour-Lift és Neuro-Sensitive termékeink egy innovatív, biomimetikus peptidet tartalmaznak, míg a Purifying a faggyúszabályozó csalánt.

CONTOUR-LIFT FORMULA

Bőrfeszesítő formula micro-needlinghez, elsősorban érett bőrhöz, aminek a kötőszövetei már veszítettek feszességükből.

FŐ ELŐNYÖK:

Feszesíti a bőrt, javítja a rugalmasságot, megemeli a kontúrokat, csökkenti a ráncokat és segíti a heges bőr regenerálódását.

PURIFYING FORMULA

Faggyúszabályozó formula micro-needlinghez, elsősorban zsíros akne-hajlamos bőrre.

FŐ ELŐNYÖK:

Szabályozza a faggyútermelést, csökkenti a gyulladásos szennyeződéseket, mint pl. a gennyes pattanásokat. Minimalizálja a pórusok méretét a finomnak, egyenletesnek látható bőr érdekében.

NEURO-SENSITIVE FORMULA

Bőrnyugtató formula micro-needlinghez a neurogénérzékeny, hiperszenzitív, allergiára hajlamos vagy olajos-száraz bőrre (seborrhea sicca).

FŐ ELŐNYÖK:

Enyhíti a hiper-reaktív, túlzott bőrreakciókat és ellensúlyozza a neurogén gyulladásos folyamatokat. Elősegíti az egyensúlyt, csökkenti a fájdalmat és a viszketést. Növeli a toleranciát és a kényelmet a micro-needling kezelés során.

ARC + NYAK KEZELÉSE 1 alkalom

35.000,-

ARC + NYAK + DEKOLTÁZS KEZELÉSE 1 alkalom

42.000,-

ARC + NYAK KEZELÉSI kúra

210.000,-/ 6 alkalom

ARC + NYAK + DEKOLTÁZSKEZELÉSI kúra

252.000,-/ 6 alkalom

+ ajándék Post Needling Kit / otthoni utókezelő

AMIT A DERMATOLÓGUS MOND:

Dr. Jürgen Ellwanger, Ön mint tapasztalt bőrgyógyász, számos berendezés alapú eljárást használ a börfelület javítására. Miért döntött úgy, hogy a micro-needling-et is beteszi a portfóliójába?

A micro-Needling stimulálja a bőr saját, nagyon hatékony regeneráló képességét, ami tökéletesen illeszkedik az Én jelenlegi kezeléseim közé.

Miért döntött a REVIDERM SkinNeedler készülék mellett?

A szabadalmazott precíziós kéziegysége biztosítja a pontos, pontszerű perforációt. Az egyedi tűelrendezésnek köszönhetően lehetőségem van nagyon pontosan dolgozni, még a mélység tekintetében is.

Milyen eredmények várhatóak?

Kiváló eredményekre lehet számítani! Már egy kezelés után, a bőr sokkal fényesebb, egyenletesebb és a pórusok sokkal kisebbek. A hosszan tartó hatások 4-6 hónappal később láthatóak. Ekkor tapasztalható a bőrfeszesség javulása, a ráncok csökkenése, aknés hegek eltűnése, az egyenletes bőrtónus.

Ez azt jelenti, hogy több kezelésre van szükség?

A hosszú távú eredmények eléréséhez: igen! Ezért mi csak kezeléssorozatban ajánljuk a micro-needlinget egy magas minőségű otthoni bőrápoló kúra kíséretében.

A micro-needling jelenleg egy igen erős trend. Van olyan személyes tapasztalata, amit meg szeretne osztani az érdeklődőkkel?

 A micro-needling igényli a bőr és a kezelések mélyreható ismeretét. Sajnos sok gyártó egyáltalán nem tart vagy csak nagyon alapképzést a témában. Szerintem ez egy nagy hiba. Minden módszer, minden technológia csak annyira jó, mint a személy, aki alkalmazza azt. Igen, a jó technológia egy jó kezdet, de a szolgáltatásnak, az oktatásnak és a tréningeknek is magas színvonalúnak kell lenniük.

EGY VENDÉG VÉLEMÉNYE:

Kedves Ms Winkler! Ön volt az egyik első vendég, aki micro-needling kezelést kért az ús SkinNeedlerrel. Érzett bármilyen fájdalmat?

Meg voltam lepődve, mert nagyon kíméletes és gyakorlatilag fájdalommentes volt a kezelés. Csak a szemem körül éreztem egy kis szúrást, de az sem volt komoly.

Gondolja hogy azok, akiket érdekelne a micr-needling, de félnek a fájdalomtól, tűszúrásoktól, megnyugodhatnak?

Abszolút. Legalábbis, ha SkinNeedler kezelésre mennek, én mást még korábban nem mertem kipróbálni.

Észlelt valamilyen változást az első micro-needling kezelés után?

Egyértelműen. A bőröm feszesebb és finomabb lett, a ráncaim sokkal kevésbé látszódtak.

Miután az ajánlott 6 kezelést végigcsinálta, mi a végső véleménye?

Amellett, hogy pozitív változásokat tapasztaltam a bőröm minőségében, a kezeléssorozat végére a ráncaim mennyisége és mélysége jól láthatóan csökkent. A pigmentfoltjaim elhalványultak, az arcszínem egyenletesebbé vált, a pórusaim kisebbek lettek. Az egész arcom feszesebb lett. Ezek a hatások vagy 8 hónapig láthatóak voltak, mivel a bőr tovább regenerálódik. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel. Csak azt tudom mondani még egyszer, hogy köszönöm.