PREMIUM SKINDESIGN ARCKEZELÉS


Fordítsa vissza az idő múlásának jeleit!

A REVIDERM Premium Skin Skindesign 4D egy anti-aging termékcsalád, mely hatékonyan regenerálja a bőrt, egyenletes, ragyogó arcszínt és rugalmasságot biztosít.

ANTI-AGING FORMULA A BŐR ROSTJAINAK VÉDELMÉRE

A legfrissebb orvosi megállapítások szerint a bőr elsősorban a szacharifikáción keresztül érlelődik (ezt a kifejezést akkor használjuk, amikor az összetett szénhidrátok egyszerű monoszacharid komponensekké bomlanak le).

A glikáció folyamán a kötőszövetek összetapadnak, így a bőr elveszíti rugalmasságát és ráncok alakulnak ki.

A Premium Skindesign termékek alapja a REVIDERM Derma Membrane System rendszer, mely növeli a bőr saját védő mechanizmusát. Ez a krém alap bőr-azonos lipidekből áll, mely különösen finom védőréteget von a felületre. Ez által megakadályozza a bőr Transzepidermális Vízveszteségét, megóvja a káros környezeti hatásoktól, visszaállítja a legérzékenyebb irritált bőr egyensúlyát is.

A Reviderm Premium Skindesign 4D termékcsaládja értékes esszenciákkal, selyemfehérjékkel és argán olajjal gazdagított.  Az arc, nyak és dekoltázs területét, mint egy védő második bőr borítja, védi és kényezteti.

A REVIDERM rendkívül hatékony anti-glikációs formulája ( AGF ) megállítja ezt a folyamatot, a bőr kollagén és elasztin rostjainak megőrzésével.  A további peptidek biztosítják, hogy új egészséges, rugalmas rostok jöjjenek létre, így a következő eredményeket kapjuk:

- Láthatóan simább vonalak és ráncok

- Feszes kötőszövet

- Kifinomult arcszín

- Selymes rugalmas bőr

Premium SkinDesign luxus arckezelés 

kezelési idő: 120 perc

55.000,-